h1

Kas bus su žiniasklaida Piniginės Lygybės Sistemoje?

Žiniasklaida tai žinios skleidimas – ir čia tada kyla klausimas, kaip gi Piniginės Lygybės Sistemoje mes skleisime vieni kitiems žinias? Ar mes ir toliau kirsime medžius ir leisime žurnalus bei laikraščius vien tik tam kad pasismagintume? Ar mes pamėginsime surasti kitokių būdų pasidalinti informaciją?

Kaip mes užtikrinsime kad informaciją ištiesų būtų taisyklinga ir atspindėtų tiesą? Be abejonės mes turėsime labai smagią sistemą nes jei pažiūrėsime tai gyvenimo kokybė Piniginės Lygybės Sistemoje priklausys nuo to kokią informaciją jūs pristatote. Jeigu jūsų suteikta informacija nėra tiksli tai žinoma, automatiškai įtakos visą sistemą, visą sistemos bendrą planavimą ir kaip žinome priimami sprendimai su netikslia informacija nebus efektyvus, gan tikėtina kad kažkam bus net žalingi. Taigi jei jūs būsite atsektas kaip šios klaidingos informacijos davėjas tuomet jums  bus suteikta reikiama  korekcija, nes akivaizdu jog jūs turite kokių tai mentalinių sutrikimų ar keistų baimių kurios nėra tikros bet jūsų leidimas joms jus valdyti priverčia jus duoti klaidingą informaciją. Taigi jūs melagis ir sukčius.

Todėl mes turėsime centrinę informacijos pateikimo metodiką kur jūs galėsite užsiregistruoti tam tikrame skyriuje kur pasirinksite kokio tipo informacijos sraute norėtumėte dalyvauti ir taip galėsite duoti savo indėlį. Tai bus daroma su visišku jūsų suvokimu apie tikslios informacijos pateikimą nes tai ką jūs pateikiate įtakos daugumą žmonių ir beabejos jūsų netikslūs veiksmai turės pasekmes – galbūt ne jums bet kažkur kitur kam nors ko jūs net nepažįstate. Laimei turėdami tokį centrinį informacijos rinkio sistemą mes lengvai galėsime pažiūrėti iš kur kilo melas.

Iš kiekvieno sistemos nario bus tikimasi tiesos – tai pati paprasčiausia elementariausia nuovoka – būtent tai ko kiekvienas tėvas tikisi iš savo vaiko – nemeluoti.  To bus tikimasi iš visų – vaikų ir tėvų. Nemeluok ir nebus problemų.

Argi nebūtu nuostabu turėti visada tikslią informacija ir gauti ją per žiniasklaidą kuri visada jums leis daryti pačius geriausius, informuotus sprendimus.

Aišku čia nusimato ilgas kelias –dėl melagių kiekio šiame pasaulyje. Vien pažiūrėjus į šiuolaikinius tyrimus – žmogus mintyse sumeluoja tris kartus kas dešimt minčių. Mes senai sakome ir rodome kaip giliai įsišaknijęs melas yra žmonėse, dauguma sugeba lengvai sakyti melą žiūrėdami kitam į akis ir tvirtinti jog sako tiesą.

Akivaizdu jo reikalingi pokyčiai – ar ne taip? Pakeitimai reikalingi žmogaus sąmonėje kuri yra visiška nesąmonė. Todėl siūlome kuo skubiau palikti tą nesąmonę ir suvokti jog mūsų efektyvumas šiame pasaulyje yra visiškai priklausomas nuo to kokią informaciją ir žinias mes naudojame. Jei jos tikslios tai žinoma nekils jokiu rūpesčių nes mes lengvai galėsime daryti sprendimus kurie geriausi visiems.

Taigi pasirūpinkite tuom kad jūs tai įsimintumėte ir pasirūpinkite kad visada darytumėte tai kas geriausia visiems – nes kitu atveju egzistuoja pasekmės kurias gali ne pas jus ateiti bet pas jūsų vaikus ir jų vaikų vaikus, septynios nuodėmių kartos. Kas pamelavo prieš septynias kartas jog mes dabar atsidūrėme šioje politinėje, ekonominėje sistemoje? mūsų protėviai melavo ir dabar mes gyvename pasekmes, bet čia mes turime atsakomybe nes mes tą melą priėmėm kaip tiesą ir mes esame čia ir dabar – todėl dabar turime tai sustabdyti ir pakeisti. Mes turime tapti žiniasklaida – žinios skleidėjai.

Prisidėkite prie mūsų žiniasklaidos

Parašykite komentarą